✔️ 2022 Klimatsmarta året

Skriv ut
Klicka här för att läsa den på webben
Om
Kontakt
Support
Januari brev
Januari 2022 är här
Nu är det dags att planera för klimatsmarta åtgärder.
De flesta åtgärder får ni tillbaka med besparingar.
Mer Info
Värmesäsongen närmar sig

Dåligt Flöde - Dålig Värmeöverföring
Optimera Systemvätskan
Skapa klimatsmarta, hållbara och effektiva fastigheter genom våra tjänster för energieffektiva fastigheter. Utrustning i drift kan behållas idag, imorgon och i över 20 år till. Ett system med magnetit och beläggningar förstörs i förtid, detta orsakar dig en onödigt stor kostnad.
Vill du veta mer?
OZONFRI JONISERING
I fastighetens ventilation

Våra joniseringsaggregat tar effektivt bort damm, partiklar, bakterier och luftburna virus från luften i fastighetsventilation och i köpcentrum beroende på nedsmutsningsgraden. Vi installerar ett passande aggregat med bästa driftläge för att uppnå korrekt joniseringsnivå i fastighetens ventilation.

Mer Om Jonisering
UNDERTRYCKSAVGASARE
Installation - Serviceavtal

En vakuumavluftare används för behandling av cirkulerande vatten i värme/kylanläggningar. Det cirkulerande vattnet bör inte innehålla syre eftersom detta ökar risken för korrosion i systemen. För varje m3 obehandlad systemvätska omvandlas 10-15 g järn till korrosion. Obehandlad systemvätska innehåller 8-10 mg/l syre men med en vakuumavluftare kan syrehalten reduceras till mindre än 0,2 mg/l.

Mer Om Avgasning
BOKA ETT MÖTE
Kom I Kontakt Med Oss
Vi har ett arbetsområde från Stockholm ner till Malmö
Falkenberg, Hallands Län
Facebook
Twitter
010 - 7500 754 | 0791 - 00 01 27
Microsoft Team
Kund till CleanSys Sverige
Kund till CleanSys Sverige
Kund till CleanSys Sverige
Kund till CleanSys Sverige
TJÄNSTER
Ge din fastighet en chans
Förläng livslängden på systemens komponenter med minst 20 år. Samtidigt som värmen/kylan får lägre energikostnader. Och fastigheten blir samtidigt miljövänligare och klimatsmart. Är den miljöcertifierad? Då får du sänkta miljöaspekter på ditt miljöintyg från oss. 
ADRESS
Allevägen 29A
311 45 Falkenberg
TELEFON
010 - 7500 754
0791 - 00 01 27
EMAIL
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
https://cleansys.se

”Detta e-postmeddelande och ev. bifogade filer är konfidentiella och enbart ämnade för användning av individ eller organisation till vilken de är adresserade. Om du som mottagare ej är den avsedda enl. epost-adressen får du ej skicka vidare, kopiera eller använda informationen. Om du felaktigt fått meddelandet ska du radera meddelandet och bekräfta till avsändaren att detta är utfört.”
 
Kom det fel?
Avbeställ
Statistik